
Sastāvs
200 g | vārītu garneļu |
2 gab. | avokado |
1 daiviņa | ķiploka |
1 gab. | laima |
1 iepakojums | Select Sēklu doniņu |
pēc garšas | sāls, pipri |
2 ēd.k. | olīveļļas |
1 gab. | čili pipara |
Pagatavošana
- Gvakamole: avokado pārgriež uz pusēm, izņem kauliņu, mīkstumu saspaida ar dakšiņu, līdz gandrīz vienmērīgai konsistenci un pievieno sulu no puses laima. Labi sasmalcina ķiploku, pievieno. Pēc garša pievieno sāli, piparus, olīveļļu un kārtīgi samaisa.
- Maizes šķēli sagriež 4 daļās un viegli apgrauzdē.
- Maizei virsū liek gvakamoli un dekorē ar uz iesam uzliktu garneli, plānu laima šķēles gabaliņu un nelielu gabaliņu čili pipara.
Šīs kanapē maizītes iepriecēs sirdi un labi sasildīs aukstā laikā. Labu apetīti!