
Sastāvs
4 gab | Select sēklu doniņas |
100 g | zaļo sparģeļu |
50 g | redīsu |
1 sauja | ūdenskrešu |
1 sauja | mangolda lapu |
200 g | mīksta krējuma siera |
2 ēdamkarotes | olīveļļas |
melnie pipari | |
sāls |
Pagatavošana
Pēc izvēles cep sparģeļus olīveļļā līdz zeltaini brūnai krāsai 4-5 minūtes, vai vāra verdošā ūdenī 4-5 minūtes. Ja pieejami jaunie sparģeļi, tad tos var izmantot svaigus.
Redīsus sagriež plānās šķēlītēs, sparģeļu šķērsām 2-3 gabalos. Garšaugus nomazgā un noslauka.
Sēklu doniņas apziež ar krējuma sieru un liek virsū sparģeļus, mangolda lapas, redīsus un pārlejiet ar olīveļļu. pusītes apkaisa ar sāli, pipariem, un dekorē ar ūdenskresēm. Liek virsū maizītes otras pusi un bauda kā sendviča maizīti.
Labu apetīti!