
Sastāvs
Pamats
175 g | Domino cepumi |
Pildījums
5 | želatīna lapas |
2,5 glāzes | vaniļas mērce |
200 g | krēmsiers |
1/2 glāze | cukurs (vai pēc garšas) |
3 tējkarote | vaniļas ekstrakts |
1-2 ēdamkarotes | verdošs ūdens |
Pagatavošana
Izklāj apaļo kūkas cepamo formu ar cepamo papīru. Salauž pusi no cepumu daudzuma un izklāj kārtu pannas apakšā. Samaisa vaniļas mērci kopā ar krēmsieru, vaniļas ekstraktu un cukuru. Želatīna lapas mērcē aukstā ūdenī 5 min un tad noliet gandrīz visu ūdeni un samaisīt tik ilgi, kamēr veidojas viendabīga masa, kuru iemaisa krēma masā, visu laiku maisot. Masai var pievienot papildus cukuru, ja pēc garšas prasās.
Visu masu ielej cepamajā pannā pār salauztajiem cepumiem un ieliek ledusskapī vismaz uz 4 h.
Izņemot no ledusskapja, uzmanīgi izņem no formas un uzber kārtu ar sadrupinātiem Domino cepumiem. Gatavs!