FAZER GARDĀ MELLĀ MAIZE AR SAULESPUĶU SĒKLĀM AR LASI UN AVOKADO

Sastāvdaļas:

Fazer GARDĀ Mellā maize ar saulespuķu sēklām - 2 šķēles

Krēmsiers - 1 ēd. karote

Dilles - 1 ēd. karote

Kaperi - 2 tējkarotes

Grieķu jogurts - 3 ēd. karotes

Citrona sula - 1 tējkarote

Ķiploku sāls - 1 šķipsniņa

Svaigs gurķis - 20 g

Laša fileja - 100 g

Sarkanais sīpols - 2 ripiņas

Avokado - 4 šķēlītes

Salātlapas - 4 lapas

Pagatavošana:

Pagatavo mērci, sajaucot kopā sasmalcinātas dilles, kaperus, grieķu jogurtu, citronu sulu un ķiploku sāli.

Laša fileju notvaicē vai applaucē uz pannas 1 minūti no katras puses, liekot uz sausas, karstas pannas un pielej nedaudz ūdens, tikai tik daudz, lai tas mazliet burbuļo pie pannas pamatnes.

Gurķi, sīpolu un avokado sagriež šķēlītēs.

Maizes šķēles apziež ar krēmsieru. Maizes šķēles var pirms tam arī viegli apgrauzdēt.

Uz apziestajām maizītēm karto salātlapas, lasi, avokado šķēlītes, gurķi, pagatavoto mērci un sīpolu šķēlītes. “Aiztaisa” ciet ar otru maizi.

 

Uzturvērtība:

449,3 kcal; Olbaltumvielas 29; Tauki 24; Ogļhidrāti 29