
Sastāvs
Select sēklu doniņas | |
lobītas garneles | |
nogatavojies avokado | |
svaigi garšaugi | |
sāls | |
Baltaja mērcei: | |
150 ml | saldais krējums 33% |
1 daiviņa | ķiploka |
sviests | |
oregano | |
citronu sula | |
melnie pipari | |
sāls |
Pagatavošana
Izmērcē garneles.Izkausē sviestu uz pannas, sagriež ķiploka daiviņas 2 daļās un apcep. Pievieno saldo krējumu un maisa līdz masa sabiezē. Pašās beigās pievieno oregano, citrona sulu, sāli un piparus. Ķiplokus no mērces izņemt.
Izgrebt mīkstumu no avokado, sastampāt un likts uz vienas maizes pusīti. Apkaisīt ar rupjo sāli. Klāt virsū garneles un pārliet ar pagatavoto mērci. Dekorē ar iecienītākajiem garšaugiem.
Labu apetīti!