
Sastāvs
175 g | Domino cepumi |
8-10 glāzes | vaniļas saldējums |
200 g | avenes |
1 glāze | sasmalcinātu pistāciju |
Dekorēšanai
pūdercukurs |
Pagatavošana
Ieklājiet lielā bļotā pārtikas plēvi, lai tā nosedz apakšu un visas malas. Pa visu apakšu un malām izkārtojiet Domino cepumus vienā klājumā.
Mīkstā vaniņas saldējumā iemaisa avenes un sasmalcinātās pistācijas. Saldējuma masu pārliek bļotā ar cepumiem un nogludina līdz augšai. Pārklāj ar pārtikas plēvi un ieliek saldētavā uz 4 h.
Izņemot no saldētavas, kūku apgriež ar platāko pusi uz leja, novieto uz šķīvja. Noņem bļotu un plēvi. Pārkaisa ar pūdercukuru un ļauj atlaisties 10 min pirms pasniegšanas.