
Eleganta un gaumīga Vidusjūras improvizācija: kraukšķīgs cukini, apcepts ķiršu tomāts, mazliet ķiploks, apslacīts ar olīveļļu un vesela tīģergarnele. Viegls un delikāts kumoss.
Sastāvdaļas
1 karote | Ricotta siers |
1 zariņš | Dilles |
1 daiviņa | Ķiploks |
1/2 gb | Cukīni |
1 tējk. | Olīveļļa |
6 gb | Ķiršu tomāti |
30 g | Sviests |
4-6 gb | Tīģergarneles |
4-6 gb | Spinātu lapas |
2 šķēles | Gardā Rudzu maize |
Pagatavošana
Ricotta sieru sajauc ar sasmalcinātām dillēm un ķiploku. Cukīni šķēlītes apcep olīveļļā, apcepšanai pievieno arī ķiršu tomātus. Pēc tam sviestā apcep garneles ar ķiplokiem un sāli.
Uz maizes klāj sieru, virsū liek ceptos tomātus, cukīni un garneļu bumbiņas. Visu dekorē ar spinātu lapiņām.