
Sastāvs
2 Kefīra maizes šķēles
Sviests
Tītara fileja
Paprika
Skābais krējums
Sinepes
Sāls, melnie pipari
Pagatavošana
"Grauzdējiet divas kefīra maizes šķēles, uzsmērējiet tai sviestu. Sagrieziet mazos gabaliņos pagatavoto tītara fileju, ceptu papriku, samaisiet ar skābo krējumu un nedaudz sinepju, pievienojiet sāli un maltos melnos piparus. Dekorējiet grauzdēto maizes šķēli ar svaigu spinātu lapu, uz kuras uzlieciet tītara salātus un otru grauzdētas maizes šķēli,” iesaka ēdienu blogeris.
Pilnu interviju un vēl receptes, kuras rekomendē ēdienu blogeris Kaspars Virsnītis (@Myfoodbloger) meklējiet šeit:
https://www.fazer.lv/jaunumi/5-sviestmaizu-receptes-jusu-berna-launaga-karbinai-katrai-dienai/