Sastāvs

2 Kefīra maizes šķēles

Sviests

Tītara fileja

Paprika

Skābais krējums

Sinepes

Sāls, melnie pipari

 

Pagatavošana

"Grauzdējiet divas kefīra maizes šķēles, uzsmērējiet tai sviestu. Sagrieziet mazos gabaliņos pagatavoto tītara fileju, ceptu papriku, samaisiet ar skābo krējumu un nedaudz sinepju, pievienojiet sāli un maltos melnos piparus. Dekorējiet grauzdēto maizes šķēli ar svaigu spinātu lapu, uz kuras uzlieciet tītara salātus un otru grauzdētas maizes šķēli,” iesaka ēdienu blogeris.

 

Pilnu interviju un vēl receptes, kuras rekomendē ēdienu blogeris Kaspars Virsnītis (@Myfoodbloger) meklējiet šeit:

 

https://www.fazer.lv/jaunumi/5-sviestmaizu-receptes-jusu-berna-launaga-karbinai-katrai-dienai/

 

Foodbloger_Fazer2.jpg