
Sastāvs
Pamats
175 g | Domino cepumi |
Pildījums
2 glāzes | saldais krējums |
200 g | krēmsiers |
1 glāze | pūdercukurs |
2 tējkarotes | vaniļas ekstrakts |
1/2 | svaiga citrona sula (nedaudz sarīvē arī mizu) |
2 kastītes | ogu (piem. zemenes, avenes, mellenes) |
100 g | bezē cepumi |
Pagatavošana
Domino cepumus sasmalcina ar nazi vai saber pārtikas maisiņā un pārrulē ar mīklas rulli, lai tie sadrūp. No sadrupinātās cepumu masas nober nost glāzi, lai to izmantotu rotāšanai, bet pārējo cepumu masu izlīdzina stikla trauka apakšā.
Krēmsieru un saldo krējumu sajauc kopā un labi samaisa, lai veidojas viendabīga masa, tad masai pievieno pūdercukuru, vaniļas ekstraktu, citrona sulu un citrona miziņu.
Virs cepumu kārtas klāj kārtu ar kremu un kārtiņu ar bezē. Pa virsu izkārto kārtu ar ogām un tām pāri vēl bezē un pārber sasmalcinātos Domino cepumus.