
Sastāvs
175 g | Domino cepumi |
1,5 | želatīna lapas |
250 g | Mascarpone krēms |
1 mazs | biezpiens ar citrona garšu |
1 tējkarote | vaniļas ekstrakts |
2 ēdamkarotes | cukurs |
1/2 glāze | citronu sula |
1 glāze | mellenes |
Pagatavošana
Sablenderē cepumus. Želatīna lapas ieliek aukstā ūdenī mērcēties. Sajauc Mascarpone krēmu ar biezpienu un maisījumam pievieno cukuru un vaniļas ekstraktu. Nedaudz uzkarsē citronu sulu un tajā izšķīdina mitrās želatīna lapas. Želatīna un citronu sulas maisījumu ielej krēma masā un labi samaisa.
Masa paredzēta četrām porcijām. Ņem glāzi un liek kārtās, sākot ar sablenderētiem cepumiem.
Liek ledusskapī uz 20 min un pirms pasniegšanas izrotā ar mellenēm.