
Sastāvs
Pamatne
350 g | Domino cepumi |
100 g | izkausēts sviests |
Pildījums
2 glāzes | pūdercukurs |
3 glāzes | sagrieztu ķirbju |
1 glāze | vaniņas mērce (vai vaniņas jogurts) |
200 g | krēmsiers |
1 tējkarote | kanēlis |
2 glāzes | saldais krējums |
1 ēdamkarote | vaniļas ekstrakts |
Dekorēšanai
Sasmalcināti Domino cepumi |
Pagatavošana
Sasmalcina 350g Domino cepumus un samaisa kopā ar izkausēto sviestu. Maisījumu izklāj apaļā kūku cepšanas pannā un pieblietē to pie apakšas un nedaudz uz malām.
Ķirbjus sablenderē biezenī un sajauc ar pūdercukuru, vaniļas mērci, krēmsieru un kanēli. Saldo krējumu saputo ar vaniļas ekstraktu un kanēli un iecilā krēma masā. Visu masu ielej cepamajā pannā pāri cepumu pamatnei.
Kūkas trauku pārklāj ar pārtikas plēvi un saldētavā uz nakti. Pirms pasniegšanas noliek atsaldēties 20 min un pārkaisa sadrupinātos Domino cepumus.