Sastāvs

4 gab Select sēklu doniņas
100 g zaļo sparģeļu
50 g  redīsu
1 sauja ūdenskrešu
1 sauja  mangolda lapu
200 g  mīksta krējuma siera
2 ēdamkarotes  olīveļļas
  melnie pipari
  sāls

Pagatavošana

Pēc izvēles cep  sparģeļus olīveļļā līdz zeltaini brūnai krāsai 4-5 minūtes, vai vāra verdošā ūdenī 4-5 minūtes. Ja pieejami jaunie sparģeļi, tad tos var izmantot svaigus.

Redīsus sagriež plānās šķēlītēs, sparģeļu šķērsām 2-3 gabalos. Garšaugus nomazgā un noslauka.

Sēklu doniņas apziež ar krējuma sieru un liek virsū sparģeļus, mangolda lapas, redīsus un pārlejiet ar olīveļļu. pusītes apkaisa ar sāli, pipariem, un dekorē ar ūdenskresēm. Liek virsū maizītes otras pusi un bauda kā sendviča maizīti.

Labu apetīti!