Sastāvs

  Select sēklu doniņas
  lobītas garneles
  nogatavojies avokado
  svaigi garšaugi
  sāls
Baltaja mērcei:
150 ml saldais krējums 33% 
1 daiviņa  ķiploka
  sviests
  oregano
  citronu sula
  melnie pipari
  sāls

Pagatavošana

Izmērcē garneles.Izkausē sviestu uz pannas, sagriež  ķiploka daiviņas 2 daļās un apcep. Pievieno saldo krējumu un maisa līdz masa sabiezē. Pašās beigās pievieno oregano, citrona sulu, sāli un piparus. Ķiplokus no mērces izņemt.

Izgrebt mīkstumu no avokado, sastampāt  un likts uz vienas maizes pusīti. Apkaisīt ar rupjo sāli. Klāt virsū garneles un pārliet ar pagatavoto mērci. Dekorē ar iecienītākajiem garšaugiem.

Labu apetīti!