Sastāvs

200 g  Karl Fazer tumšā šokolāde
  svaigas zemenes
  muskatmelone
  ananāss
  karambola

Pagatavošana

Nomazgā augļus un sagriež kubiciņos. Uzsprauž augļus uz iesmiņiem un liek
ledusskapī. Izkausē šokolādi. To var veikt ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī.

Kausējot šokolādi ūdens peldē – salauž šokolādi mazos gabaliņos un liek to
bļodiņā, kas ievietota katlā ar ūdeni. Vāra šokolādi, to lēnām maisot, tik ilgilīdz tā ir vienmērīgi izkususi. Jāņem vērā, ka šāda šokolādes kausēšana prasīs zināmu laiku.

Kausējot šokolādi mikroviļņu krāsni - salauž šokolādi  mazos gabaliņos un
kausē zemā temperatūrā pusminūtes partijās līdz šokolāde ir vienmērīgi izkusui.Rotā augļu iesmus ar šokolādes svītrām. Tad tos vēl nedaudz ievieto ledusskapī,līdz šokolāde sacietē.

 

Labu apetīti!