Sastāvs

4 porcijas

100 g Karl Fazer tumšā šokolāde
½ glāze cukurs
½ glāze ūdens
2 gab olu dzeltenumi
 1 ēdamkarote brendijs (pēc nepieciešamības un vēlmēm)
3 glāzes  saldais krējums

Dekorēšanai

  Sarīvēta Karl Fazer tumšā šokolāde
  pūdercukurs
  zemenes

Pagatavošana

Nepieciešama sirds veida forma (ja vēlās pasniegt sirds veida saldo), vai vienkāršs, ne pārāk liels trauks. Trauku izklāj ar pārtikas plēvi. 

Sarīvē 100g tumšās šokolādes un to sajauc ar ūdeni un cukuru. To visu liek uz plīts un vienmērīgi maisa, kamēr viss izkūst. Masu pavāra vēl 3-4 min, kamēr saturs kļūst sīrupains. Saputo saldo krējumu. Sajauc olu dzeltenumus kopā ar brendiju un iecilā putukrējumā, tad saputoto masu samaisa kopā ar šokolādes masu un liek saldētavā uz vismaz 4 h.

Pēc izņemšanas no saldētvas, ļauj atlaisties 10 min un tad liek formiņās. Pēc salikšanas traukos var vēl atdzesēt 10 min, lai ieņem formu. Pirms pasniegšanas noņem formu un plēvi, un rotā ar šokolādes skaidiņām zemenēm un pūdercukuru.