Eleganta un gaumīga Vidusjūras improvizācija: kraukšķīgs cukini, apcepts ķiršu tomāts, mazliet ķiploks, apslacīts ar olīveļļu un vesela tīģergarnele. Viegls un delikāts kumoss.

Sastāvdaļas
1 karote  Ricotta siers
1 zariņš  Dilles
1 daiviņa Ķiploks
1/2 gb Cukīni
1 tējk. Olīveļļa
6 gb Ķiršu tomāti
30 g Sviests
4-6 gb Tīģergarneles
4-6 gb Spinātu lapas
2 šķēles Gardā Rudzu maize
Pagatavošana

Ricotta sieru sajauc ar sasmalcinātām dillēm un ķiploku. Cukīni šķēlītes apcep olīveļļā, apcepšanai pievieno arī ķiršu tomātus. Pēc tam sviestā apcep garneles ar ķiplokiem un sāli. 

Uz maizes klāj sieru, virsū liek ceptos tomātus, cukīni un garneļu bumbiņas. Visu dekorē ar spinātu lapiņām.