Sastāvs

Cēzara mērcei (1. variants) :
2 gab olas dzeltenumi
3 gab anšovu
100 g rīvēta parmezāna siera
1 daiviņa sasmalcināta ķiploka
2-3 ēdamkarotes rapšu eļļas
Cēzara mērcei (2. variants) :
  Cēzara dresinga mērce
3 gab anšovu
100 g rīvēta parmezāna siera
1 daiviņa sasmalcināta ķiploka
300 g majonēzes
Salātiem :
2 gab vistas filejas vai vistas krūtiņas
3 ēdamkarotes olīveļļas
  Cēzara salātlapas
  malti melnie pipari
  sāls
Grauzdiņiem:
2 -3 gab Fazer Select rudzu doniņas
1 ēdamkarote olīveļļas

Pagatavošana

Pagatavo izvēlētā Cēzara salātu mērci. Sagriež vistas krūtiņu vai vistas fileju šaurās strēmelītēs. Uzkarsē pannu un cep vistu, apkaisot to ar sāli un pipariem līdz tā ir zeltaini brūna. Sajauc kopā Cēzara salātu mērci, vistas fileju un salātlapas.

Sagriež maizi mazos kubiņos. Uzkarsē olīveļļu, un liek grauzdēties maizi.  Pakāpeniski samazina grauzdēšanas temperatūru, nemitīgi grauzdiņos apmaisot, līdz tie ir kraukšķīgi. Gatavos grauzdiņus, liek uz cepamā papīra un nosusina eļļu. Pievieno grauzdiņus salātiem.

Labu apetīti!