Sastāvs

  Fazer Crisp rudzu sausmaizītes 
200 g Karl Fazer tumšā šokolāde
200g  Saldais krējums
5 Olas
  Zemenes
  Cukurs

Pagatavošana

Fazer tumšo šokolādi kausē uz lēnas uguns, līdz tā iegūst viendabīgu masu. Pa to laiku sagriež zemenes strēmelītēs un apsmidzina ar citronu. Kad tas ir izdarīts ir jāņem 5 olas, to baltums jāatdala no dzeltenuma un baltums ir jāuzputo, paralēli tam klāt pievienojot cukuru pēc garšas. Kad šokolāde jau ir izkususi, tai pievieno saldo krējumu un rūpīgi iemaisa šokolādē. Pēc tam tiek ņemta Fazer sausmaizīte, tai tiek uzklāta tikko iegūtā šokolādes un saldā krējuma mērcīte, pa virsu tiek liktas zemenes un to visu pārklāj ar putoto olas baltumu, kas var tikt nedaudz piededzināts ar liesmu. 

Labu apetīti!