Sastāvs

Brauniju mīklai
350 g  mīksta sviesta
300 g  kakao
300 g  smalkā cukura
6 gab olas
200g  miltu
1/2 tējkarote sāls
  karameļu sīrups
Karameļu glazūrai
400 g  Karl Fazer piena šokolādes
1 glāze piena
300 ml saldā krējuma
  karameļu sīrups
''Rocky road'' garnējums
1 paciņa Dumle Original konfektes
150 g  pistācijas
150 g  sālītu zemesriekstu
150 g  zefīra konfekšu

Pagatavošana

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 175 grādu temperatūrai. Sakuļ sviestu ar cukuru, līdz masa kļūst gaisīga. Pievieno kakao pulveri, sīrupu un sāli. Masai pievieno olas un izsijātus miltus. Izklāj  cepešpannu ar cepamo papīru un pilda tajā mīklu. Mīklu cep krāsns vidusdaļā uz 30-35 minūtēm. To vai mīkla gatava, pārbauda ar zobu bakstāmo (mīklas apakšējā daļa var būt nedaudz lipīga). Ņem mīklu ārā un ļauj atdzist.

Saldo krējumu, pienu un karameļu sīrupu, lēni maisot, varā līdz masa sāk sabiezēt. Ļauj masai nedaudz atdzist. Tikmēr pagatavo akmeņaino ceļa garnējumu, sadrupinot un sagriežot visas sastāvdaļas. Sagriež šokolādi mazos gabaliņos un pievieno masai. Iegūto glazūru pārlej pāri iepriekš atdzesētajam braunija biskvītam.  Virsū kaisa akmeņainā ceļa garnējumu. Kad glazūra ir sacietējusi sagriež četrkantīgos gabaliņos.

Labu apetīti!