Sastāvs

Pamatne

350 g Domino cepumi
100 g izkausēts sviests

Pildījums

2 glāzes pūdercukurs
3 glāzes  sagrieztu ķirbju
1 glāze vaniņas mērce (vai vaniņas jogurts)
200 g krēmsiers
1 tējkarote kanēlis
2 glāzes saldais krējums
1 ēdamkarote      vaniļas ekstrakts

Dekorēšanai

  Sasmalcināti Domino cepumi

Pagatavošana

Sasmalcina 350g Domino cepumus un samaisa kopā ar izkausēto sviestu. Maisījumu izklāj apaļā kūku cepšanas pannā un pieblietē to pie apakšas un nedaudz uz malām. 

Ķirbjus sablenderē biezenī un sajauc ar pūdercukuru, vaniļas mērci, krēmsieru un kanēli. Saldo krējumu saputo ar vaniļas ekstraktu un kanēli un iecilā krēma masā. Visu masu ielej cepamajā pannā pāri cepumu pamatnei. 

Kūkas trauku pārklāj ar pārtikas plēvi un saldētavā uz nakti. Pirms pasniegšanas noliek atsaldēties 20 min un pārkaisa sadrupinātos Domino cepumus.