KEFĪRA VĒRTĪGĀ BALTMAIZE
Vērtīgs saturs, gaisīgs vieglums un pasakaina garša!
No augstvērtīgiem kviešu miltiem cepta baltmaize ar kefīru – papildu kalcija avots mūsu spēkam un izturībai. Īpašā recepte ļauj iegūt izcilu maizes struktūru un garšas baudījumu, bagātinot to ar piena vērtīgajām īpašībām.

RUDZU GARDĒŽU DONIŅAS
Tradīcijas spēks un valdzinājums gardā maizes rikā!
Maize no tradicionālajiem rudzu miltiem, ko augstu vērtē uztura speciālisti. Recepte ar rudzu ieraugu, linsēklām, rudzu un miežu iesala miltiem sniedz doniņām īpaši izteiksmīgu garšu apvienojumā ar pilnīgu olbaltumvielu, šķiedrvielu un taukskābju saturu.

KVIEŠU TUMŠĀ MAIZE
Kopā cepta kviešu klaipa spēks un garša!
Iejaukta pēc maizniekmeistaru ilgi lolotas receptes. Cepta klaipu pie klaipa, panākot unikālu garozas un mīkstuma struktūru. Kviešu pamats, rudzu šķiedrvielas, linsēklu vērtīgās taukskābes un miežu iesala aromāts – pilnīgs un spēcinošs baudījums.

PIECU GRAUDU BAGĀTĪGĀS MAIZES ŠĶĒLES
Atlasītu graudu lieliskais piecnieks vienā maizes škēlē!
Pilnvērtīgas maltītes pamats – maize ar kviešu un rudzu graudiem, saulespuķu un sezama sēklām, kā ar linsēklām. Katrs kumoss sola bagātīgu garšas buķeti un izcilu uzturvielu saturu ar vajadzīgām olbaltumvielām, šķiedrvielām, taukskābēm un vitamīniem.